11 Nisan 2011 Pazartesi

Uyusun da Büyüsün Ama Ne Zaman Uyusun -3-

Sanki sihirli bir değnek değdi Elif Alya'ya:)  Genelde 21:00 - 21:30 arası uyuyor, en geç 22:30'da ki genelde misafir geldiğinde ya da bütün gün yorulmamışsa enerjisini atamamışsa bu saati buluyor uykusu...
Biz, yani anne ve babası olarak bu durumdan çok memnunuz:)

Şöyle bir yol izledik:

* Sabahları eşim işe gitmek için kalktığında (saat: 07:00) Elif Alya'yı da uyandırdık. Evet ilk gün zor oldu. Uyanmak istemedi, mızırdandı, biz kıyamadık, ay bırak uyusun falan derken bi şekilde uyandırdık.
* Gündüz iki uzun akşam üstü de bir şekerleme olan uyku düzenini gözden geçirdik ve akşam üstü şekerleme uykusunun bizim için fazla olduğuna karar verdik ve o uykuyu es geçtik, uyutmadık. 

Bunlar bizim için yeterli oldu. Akşam 20:00 gibi uykusu gelmeye başlıyor ama babası eve yeni geldiği için baba kız vakit geçirsinler diye bir saat oyalıyoruz.

Kısaca bizim eve bir uyku perisi geldi ve sihirli değneği ile kızımıza dokundu:) Dileriz uyku perisi tüm bebeklere değneği ile en kısa zamanda dokunur...

2 yorum:

  1. bize de dokunsun!!!
    günde 1 kez mi uyuyor peki artık?

    YanıtlaSil
  2. En kısa zamanda uyku perisi size de uğrasın:))
    Hala günde iki kez uyuyor 1.5 saati aşmasına izin vermiyorum. Bazen 3 saat uyuduğu oluyor o zamanda ikinci uykusunu es geçiyor kendisi:)
    Sevgiyle kalın, uykunuz bol olsun;)

    YanıtlaSil